MANLİFT PLATFORM KİRALAMA HİZMETLERİ

Manlift Platform Kiralama

Manlift ya da okunuş olarak menlift yüksekte yapılması gerekilen bir iş için çalışan personeli istenilen yüksekliğe çıkartabilen bir platformdur. Manlift kiralama çoğu şirketin tercih ettiği ve sıklıkla yapmış olduğu bir işlemdir. Manlift çeşitleri’ ni ve farklı olarak sayılan isimlerini belirtmek gerekirse;

1- Makaslı Manlift Platform,
2- Eklemli Manlift Platform,
3- Dikey Manlift Platform,
4- Teleskopik Manlift Platform,
5- Örümcek Manlift Platform olarak adlandırılmaktadır.

Manlift Platform konumu ve farklı uzunluklarda olmasından dolayı modellerde de değişkenlik göstermektedir. 8 metreden başlayarak 20 metreye kadar yükseltebilen modellere sahiptir.

Şanlı Vinç olarak çalışma prensibine ve ihtiyacınıza göre iki çeşit manlift kiralama yapmaktayız. Bunlardan ilki elektrikle çalışan akülü manliftlerdir.

İkincisi ise yakıtla çalışan dizel manliftlerdir. Bununla birlikte bu platformların birden fazla boyutu vardır. İstediğiniz her boyutta manlift ile siz değerli müşterilerimize desteğimizi sağlamaya devam etmekteyiz.

Manlift Kullanım Alanları

Kendinden yürüyüşlü platformların kullanım alanlarından önce çalışma prensibinden bahsetmek gerekirse, manlift grubu araçlarımız personelsiz kiraya verilmektedir.

Bu araçlar, çalışma alanlarına karayolunda ilerleyemediği için nakliye araçları ile nakli yapılmaktadır. Çalışma alanlarını iç mekân ve dış mekân olmak üzere iki ana grupta toplayabiliriz. Belli başlık kullanım alanları aşağıda belirtilmiştir.

1- Akaryakıt sektöründe istasyonlarında kurulum, montaj ve kaplama işlerinde.
2- Tersanelerde gemi montaj ve demontajlarında.
3- Dizi ve film sektörlerinde.
4- Stadyumlarda, kapalı spor alanlarında.
5- Tünel, alt geçit ve üst geçit çalışmalarında.
6- Seracılık ve peyzaj alanlarında.
7- Tabela ve reklam uygulamalarında.
8- Kütüphane, AVM ve ibadethanelerde.

Bu listeye daha birçok sektör ve çalışma alanı eklenebilir. Çünkü, manlift araçlarının lastikleri kauçuk ve iz bırakmayan bir yapıda olduğu için hassas zeminlerde dahi sorunsuz bir şekilde hareket edebilmektedir. 

Şanlı Vinç olarak genel anlamda müşterilerimizin birçoğu depolama işlemleri için bizleri tercih etmektedir. Bunun dışında alışveriş merkezleri, inşaat alanları, havalimanları ve demiryolları gibi alanlarda da manlift kiralama işlemi yapılmaktadır.
 

Manlift Kullanımı Güvenli Midir?

Manlift birçok firma tarafından ihtiyaç duyulan platformlardandır. Düz zeminde kullanılması gerekmektedir. Manliftlerimizde kilitleme ve olası normal dışı hareketlere karşı titreşimi engelleme sistemleri mevcuttur. Bununla birlikte manlift operatörümüz sizler için özel eğitim almış kişilerdir. Manlift operatörlerimizin;

1- IPAF belgeleri,

2- Alanlarında uzun yıllardır olan deneyimleri,

3- Makaslı Platform, Eklemli Platform, Dikey Platform, Teleskopik Platform, Örümcek Platform ve Paletli Platform manliftlerini kullanma yetkinlikleri,

4- Kullandıkları marka manliftlere özgü kullanım belgeleri bulunmaktadır.

Tüm bunların yanında Şanlı Vinç olarak manliftlerimizin periyodik bakımlarını aksatmamakta, sigorta ve kasko gibi gerekli evraklarını her daim hazır bulundurmaktayız. Bu nedenle manlift satın almaktan ziyade manlift kiralama, firmalar için çok daha hesaplı olmaktadır.

Manlift Kiralama Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Öncelikle siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını belirlemeye çalışıyoruz. Kiralama yapmak istediğiniz manlifti nerede ve ne kadar süre ile kullanmak istediğinizi öğreniyoruz.

Bu sayede alana ve çalışma ortamına göre en uygun manliftimizi belirliyoruz. Manliftleri kullanım sürenize uygun olarak saatlik, haftalık ve aylık şeklinde kiralayabilirsiniz. Her türlü soru ve yardım talepleriniz için Şanlı Vinç olarak bir telefon kadar uzağınızdayız.

Scroll to Top